Προφίλ

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ιδρύθηκε το 2000 με σκοπό να παρέχει σπουδές ευρωπαϊκών γλωσσών υψηλής ποιότητας και για 20 χρόνια δεκάδες μαθητές μας εκπαιδεύτηκαν στις ξένες γλώσσες και απέκτησαν αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις.

Το σχολείο μας εφαρμόζει το πρότυπο ποιότητας της TUV Austria 1433 που εξειδικεύεται στην εκπαίδευση. Προσφέρουμε προγράμματα για παιδιά, εφήβους και ενήλικες χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας σε συνδυασμό με καινοτόμες τεχνολογίες και hybrid τμήματα φυσικής και online διδασκαλίας.

Οι ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ έχουν αδειοδοτηθεί ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης I με πρόσβαση σε ΑΜΕΑ και παρέχουν σεμινάρια στους γονείς που αναζητούν συμβουλευτική στήριξη και διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή καθώς και στους ενήλικες που επιθυμούν να αποκτήσουν χρήσιμες γλωσσικές δεξιότητες για την επαγγελματική τους πορεία.

Είμαστε μέλη του Eυropalso, του μεγαλύτερου πιστοποιημένου Οργανισμού Κέντρων Ξένων Γλωσσών και του βραβευμένου για δράσεις και προγράμματά δικτύου Κ.Ξ.Γ. QLS και επίσημο κέντρο προετοιμασίας των Πανεπιστημίων Cambridge και Michigan.

about_image

Το σχολείο συνέχισε την παράδοση του Γερμανόφωνου Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών που στεγαζόταν στις ίδιες εγκαταστάσεις από το 1986 και επέκτεινε τις υπηρεσίες του και σε άλλες γλώσσες.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.